יום שבת, 15 בפברואר 2014

מתכון- עוגת בננות ואגוזי לוז מסוכרים


מתכון- עוגת בננות ואגוזי לוז מסוכרים





מצרכים

7 בננות בשלות
כוס קמח תופח
חצי כוס שמן
חצי כוס שמנת מתוקה
כפית אבקת סודה לשתיה
2 ביצים שלמות
2 סוכר וניל
כוס סוכר
אגוזי לוז מרוסקים מקורמלים- של תבליני מימונס' לפיזור על העוגה.
2 תבניות אינגליש קייק



אופן ההכנה-
למעוך היטב את הבננות, להוסיף את הביצים שלמות ולטרוף היטב, להוסיף את השמן ולערבב.
כעת להוסיף את סוכר הוניל הסוכר ושמנת המתוקה, להוסיף כפית אבקת סודה, ולערבב, להוסיף את הקמח, לערבב היטב ולשפוך לשני תבניות משומנות.
כ- 10 דק' לפני סיום האפייה לקחת 3 כפות מייפל לדלל במים חמים ולשפוך על העוגות החמות.

לאפות בחום נמוך של170 מעלות בערך כ50-60 דק’, תלוי בתנור.
מוכן כשקיסם שנינעץ יוצא יבש.

בתאבון!