יום שלישי, 6 במאי 2014

עוגת גבינה בנוסח ניו- יורק וממרח לוטוס של רויטל יודקוביץ




אוטטו מתקרב לו חג שבועות, הפעם שמחתי לקבל ערכה של גבינות שמנת וגבינת פרסקה
מעולות מבית גד
#gaddairy#

אני חייבת לציין מס' מילים טובות על תבנית אפייה עגולה, עבת דופן של המותג המוביל ארקוסטיל, עם ציפוי נון סטיק וידיות סיליקון! שהייתה מצורפת לערכה...

תבנית מעולה, נוחה מאוד לשימוש אני מאוד אהבתי.




עוגת גבינה בנוסח ניו- יורק וממרח לוטוס של רויטל יודקוביץ




מרכיבים וכמויות:
400 גר' גבינת שמנת 25% גד
1/2 קופסא גבינת פרסקה גד
200 גר' עוגיות לוטוס
כף קורנפלור
1/2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
1/2 כוס סוכר
1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל
2 כפיות תמצית וניל איכותית
 70 גר' חמאה
ממרח לוטוס לקישוט העוגה

אופן ההכנה:
1. ממיסים 70 גר' חמאה מוסיפים את 200 גר' עוגיות לוטוס מרוסקות לפירורים משטחים בתבנית בקוטר 24 ס"מ ומצננים במקרר.
2. מערבבים את הגבינות עם חצי כוס סוכר, קורנפלור ותמצית וניל.
3. מקציפים שמנת מתוקה ו-אינסטנט פודינג וניל במהירות גבוהה ואט אט שופכים את תערובת הגבינה ומאחדים לקרם אחיד.
4. מוצאים את התבנית מהמקרר ומשטחית עם מרית את מלית קרם הגבינה על פירורי העוגיות
5. מזלפים על העוגה 30 גר' קרם לוטוס שחיממנו במיקרו דקה.






העוגה יצאה מעולה!!!!!!!!!!!!