יום חמישי, 7 באפריל 2016

חזרת וחרוסת של "אוליביה" לשולחן החג פסח 2016



חזרת וחרוסת של "אוליביה" לשולחן החג
חברת "אוליביה", המתמחה בייצור רטבים וממרחים מירקות טריים, מציעה חזרת וחרוסת לצלחת הסדר החגיגית של פסח







גילוי נאות קיבלנו חרוסת וחזרת מבית אוליביה לטעימה ראשונית לפסח!
אצלנו כמו בכל בית אשכנזי טוב, אוהבים לאכול כף חזרת גדושה על גפילטפיש.
החרוסת הולכת מעולה עם הקניידלך במילוי בצל מטוגן שסבתא שלי מכינה אני כבר מחכה בכליון עיניים לטעום את השילוב יחד, בנתיים בני הבית מקדימים את הפסח ומורחים להם את החרוסת על מצה ומנשנשים בהנאה!


חרוסת



החרוסת הינה תערובת של פירות כתושים ומתובלים וידועה בשולחן החג כסמל לטיט שממנו הכינו בני ישראל לבנים במצרים. החרוסת מסמלת את עבודת הפרך משום שצורתה וצבעה מזכירים את העבדות, אבל הטעם המתוק מסמל את החופש. חברת "אוליביה" מציעה חרוסת המכילה יין, שקדים, תפוחי עץ טריים וממרח תמרים. מיוצרת על בסיס מתכון ביתי. החרוסת של אוליביה הינה ללא צבעי מאכל. החרוסת נהדרת כממרח או כמילוי מתוק ומומלצת להכנת שטרודל ועוגות מצות. מעדן פסח המתאים לכל השנה.

חזרת

החזרת הינה עלי חסה ושורש 'חזרת' ('חריין'), נועדה להזכיר לנו את מרירות חייהם של אבותינו במצרים ומסמלת את עבודת הפרך. כמות המרור המינימלית שיש לאכול היא 'כזית' - 19 גרם. חברת "אוליביה" 
מציעה חזרת ביתית מסורתית בטעם ביתי אמיתי - החיבור המושלם לגפילטע-פיש. החזרת מורכבת מירק טרי והינה ללא צבעי מאכל.
​​אז אתם יותר ממוזמנים ללכת ולהכיר החרוסת והחזרת של אוליביה כבר על המדף ללא ספק כוכבי השולחן בחג!