יום שבת, 25 ביוני 2016

מימונ'ס משיקה תערובת להכנת בצק פריך ועולמה של רויטל מביא לכם מתכון מנצח לפאי תותים

אני אוהבת קיצורי דרך במיוחד במטבח.
אני אמא לילדים, בלוגרית במשרה מלאה ועובדת במשרה מלאה.
אז חידושים במטבח ובמיוחד באפייה מעלים לי חיוך וגורמים לי לקיצור תהליכי העבודה וההכנה המורכבים באפייה.

הפעם מימונ'ס הוציאו תערובת מדהימה להכנת בצק פריך, לעוגיות, קישים, ועוגות עם תחתית בצק פריך.

החלטתי לסיים את תקופת התותים
בעוגת פאי תותים.

המתכון למטה!

השתמשתי כמובן בקלתית המוכנה של הבצק פריך מבית מימונ'ס.
התוצאה מופלאה, פאי תותים מושלם, קל להכנה והקיצור של הבצק המוכן מקל על העבודה.
ותוך שעה אפייה יש לכם עוגה מרשימה, שלא נופלת מהכנת בצק פריך באופן ידני.

אז לעבודה תפשילו שרוולים....
את הקלתית אפיתי בדיוק על פי ההוראות הכנה של מימונ'ס.

לקרם פטיסייר:
250 מ"ל חלב
מקל וניל חצוי ומרוקן מגרגרים
2 חלמונים
70 גר' סוכר
25 גר' קורנפלור
30 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
125 מ"ל שמנת מתוקה קרה
את הקרם יש לשפוך על הבצק הפריך לאחר קירור.
השתמשתי בקופסת תותים, הרכבתי אותם מעל הקרם פטיסייר ופיזרתי אגוזים מלוחים בין תות לתות.
מעל כל זה שפכתי 2 כפות ריבת תותים מהולה במים.
הכנסתי למקרר לצינון של מס' שעות.
בתאבון עולמה של רויטל :)